Sue Fabisch:

Anyatigrisek

A koncert musical.

A TÖRTÉNET

Anyatigrisek története

A gyermek születése csak az első megpróbáltatás… Az anyaság egy életre szól.

 

Végre hazánkban is látható a világhírű musical, Sue Fabisch legendás darabja!

Amy, a minden órás kismama babaváró bulit rendez. Az eseményre hamarosan megérkezik Barbara, az érzelmileg túlfűtött főállású háziasszony, Brooke, a munkamániás, folyton stresszes ügyvédnő és Tina, az elvált, megfelelési kényszeres anyuka, hogy együtt lássák el jótanácsokkal a várandós házigazdát, akinek igencsak naiv elképzelései vannak az anyaságról.

A három nőnek hála, már nem sokáig…

Az Anyatigrisek című előadás tabuk nélkül, rengeteg humorral mutatja meg, hogy valójában mit is jelent szülőnek lenni. Nem számít, hogy fekete öves anyuka, vagy fiatal kismama vagy, a másfél órás zenés komédia garantáltan jobb kedvre derít majd.

Kell ennél több egy anyának?

Az eredeti angol nyelvű előadást, amely eddig négy kontinensen aratott töretlen sikert, tíz éve játszák folyamatos teltházzal a világ minden táján. A Liliom Produkció jóvoltából a magyar közönség is végre megismerheti a világhírű musicalt, méghozzá koncertszínházi formában. Fergeteges érzelmi hullámvasút, amelynek minden pillanata élmény!

A koncertszínházi előadásban olyan zenei traktusok hangzanak fel híres musicalekből, amelyek mindenkinek ismerősen csengenek majd….és ez nem véletlen….

Szereplők:
Amy: Barbinek Paula/Kecskés Tímea
Barbara: Cseke Katinka
Brooke: Fekete Linda
Tina: Fehér Adrienn

Író: Sue Fabisch
Zeneszerző: Johnny Rogers
Jelmez: Papp Janó
Díszlet: Kovács Yvette Alida
Kellék: Kocsis Bea
Koreográfus: Tallós Andrea
Zenei vezető: Lombos Márton
Korrepetitor: Révész Richárd

Fordította: Barbinek Paula
Dalok fordítása: Bach Szilvia, Lombos Márton
Rendezőasszisztens: Varga Miklós
Vizuál: Mundrucz Tamás

Rendező: Tallós Rita

A RENDEZŐRŐL: Tallós Rita

Tallós Rita, ízig-vérig boulevard rendező. Több nagysikerű előadásával már bizonyította, hogy kitűnő érzékkel választja ki, miből lesz sikerprodukció. Leghíresebb rendezése a Menopauza, a mai napig folyamatos teltházzal fut a Játékszínben. Az Anyatigrisekkel a Liliom Produkció női színháza indul el.

A SZERZŐKRŐL: Sue Fabisch (író)

Sue Fabisch, díjnyertes dalszerző, író, akinek Motherhood the Musical című darabja már több mint tíz éve szórakoztatja külföldön a nézőket folyamatos teltházzal. Japántól, Ausztrálián keresztül, Nagy-Britannián át az Amerikai Egyesült Államokig mindenhol folyamatos sikert arat. Az előadás dalai elnyerték a Radio Disney díját. Emellett, Sue saját szerzeményeiből álló albuma bekerült a Billboard Magazine Comedy Chart első 10 helyére, valamint az Avon Lady Album című CD-jét az azonos nevű kozmetikai vállalat forgalmazza világszerte 3 millió eladott példánnyal.

A New Jersey-ből származó Sue-nak három gyermeke van (négy, ha a férjét is számolja), jelenleg Nashville-ben él.

A SZERZŐKRŐL: Johnny Rodgers (zeneszerző)

Johnny Rodgers, nemzetközileg elismert énekes-dalszerző, Broadway veterán, az amerikai zene nagykövete. Johnny, a New York-i Éjszakai élet-, a Bisztró- és MAC-díjakat nyerte el eddig a Carnegie Hall-ban, a Jazz-ben a Lincoln Center-ben, és más premier klubokban végzett előadásaiért. Dalszerzői munkájának elismeréseként a Billboard és az ASCAP Alapítvány díjait kapta meg.

SZEREPOSZTÁS

Főszereplőink

Cseke Katinka

Nemzetközileg ismert, többszörös díjnyertes énekesnő. Magyar szülők gyermekeként látta meg a napvilágot New Yorkban. Hazánkban 17 évesen robbant be a köztudatba a zeneiparban a Szerelem az Utolsó vérig című dalával, valamint a Big Borther című tv reality show főcímdalával. Később jónéhány top slágerrel a háta mögött az amerikai Universal Records-hoz szerződött és olyan hírességekkel dolgozott együtt eddigi pályafutása során, mint Rodney Jerkins, Ryan Leslie, Mousse T, Walter Affanasieff, Pras Michel a the Fugees-ból, vagy Diane Warren és Bob Sinclair. Karrierjének egyik legkiemelkedőbb pontja az Eric Benet-tel készült duett volt, amely a művész kétszeres Grammy díjra jelölt Love and Life című albumán jelent meg. Emellett, vele készült az Olimpiai dal 2004-ben. A színház világában is megállta a helyét, három évig játszotta Christine szerepét az Operaház Fantomjában, melyre maga Andrew Lloyd Webber választotta ki. Lindát elképesztő, 5 oktávot átfotó hangja és szívből jövő, dinamikus előadásmódja teszi generációja egyik legerőteljesebb énekes-előadóművészévé.

Kecskés Tímea

Kecskés Timea Hatvanban született, 1998-ban végzett a Budapesti Operettszínház zenés színészképzős stúdiójában. 2001-ben színész I. minősítést kapott. 1998-2002 között szerepelt már a Madách Színházban és a Budapesti Operettszínházban. 2002-2006 között a debreceni Csokonai Színház tagja volt. 2007-től szabadúszóként játszott a Győri Nemzeti Színházban, a Pesti Magyar Színházban és a Budaörsi Játékszínben. Fontos mérföldkő volt az életében a Vámpírok bálja című előadásban kapott szerepe (Magda). 2012-től ismét rendszeresen szerepel a Madách Színház előadásaiban. Több évig dolgozott Németországban is.

Fekete Linda

Szarvason született, 1978. május 3-án. Édesanyja orosz származású. Édesapja diplomata munkája miatt gyerekkorában a családjával öt évig Brazíliában élt.
Érettségi után a Gór Nagy Mária színitanoda növendéke lett. 2009-ben végezte el a Színház- és Filmművészeti Egyetemet. 2000 óta létezik zenekara a Fekete Linda & Rio Brasil. Még ebben az évben szólólemeze jelent meg Álomelnök úr címmel. A lemez producere és a dalok többségének zeneszerzője Gerendás Péter volt. 2003-ban jelent meg második albuma Az utolsó szó a szerelemé címmel.
Még a színitanodás évei alatt forgatta első filmjeit. Bujtor István oldalán szerepelhetett a Zsaruvér és csigavér című film két epizódjában. Az ismertséget Tímár Péter 2009-es filmje, a Casting minden hozta meg számára. 2011-2019 között a szombathelyi Weöres Sándor Színház tagja volt.

Fehér Adrienn

Fehér Adrienn 1995-ben kezdte a pályafutását a Székesfehérvári Vörösmarty Színház társulatának alapító tagjaként. Dolgozott a Soproni Petőfi Színházban, Győri Kisfaludy színházban, a Veszprémi Petőfi Színházban. jelenleg a Turay Ida Színház és a Madach Színház tagja. Az RTL Oltári csajok telenovellájában kapta első anya karakterét Karola személyében. 🙂

Énekesként énekelt Presser Gáborral, Charlie-val, Malek Andreával, Cserháti Zsuzsával, aki utódjának nevezte. A Budapest Jazz Orchestra énekeseként 2 nagylemez előadója. Megannyi big band meghívott énekese. A Singer Street jazz-vokál együttesével rangos zenei díjakat nyert külföldön. 1999-ben EmeRTon díjat kapott.

Zenei munkatárs és ének- zene, karvezetés szakos tanár.

Legfőbb szerepe az anyaság, két kiskamasz édesanyja.

Barbinek Paula

Budapesten született művész családba, 1990. augusztus 1-jén.
Színésznek tanult az Új Színház stúdiójában 2010-2013 között.
2013-től egészen 2018-ig a Karib-tengeren dolgozott óceánjáró hajón.
A Liliom Produkció első produkciójában beugró, a másodikban főszereplőként tűnik fel.

Vásárolja meg jegyét egyszerűen, kényelmesen, online!